Megszületett a kislánya, pár héttel később álmában elhunyt a fiatal apuka

Már évek óta küzdött a depressziójával és szorongásával a 27 éves Rhyddion Williams, amin második gyermekének az érkezése sem enyhített. Sőt párja, a 24 éves Chelsea Sterio szerint gyönyörű lányuk érkezése csak súlyosbította az állapotát.

Chelsea saját szavaival élve majdnem mindenét elveszítette, mivel egyszerűen képtelen visszatérni abba a házba, ahol élete szerelme, gyermekei apja életét vesztette. A kétgyermekes édesanya talált rá párjára, de már nem tudott rajta segíteni.

A lányom azt kérdezi, hol van az apukája. A vége felé folyamatosan a mentális egészségügyi szolgálatot hívogatta, és telefonon keresztül írták fel neki az újabb gyógyszereket. Cserbenhagyták őt. Rá kellett volna jönniük, hogy függőségben szenved

– mondta az összetört szívű édesanya.

Rhyddion szenvedélybetegséggel is küzdött, amire még gyógyszert is szedett. Tragikus elvesztése után Chelsea a munkapadján egy utolsó üzenetet talált a férjétől, ami annyi volt: – Mentálisan nem vagyok jól.

A házaspár legidősebb lánya, Freya-Harper Williams hároméves, a legkisebb, Florrie-Mae Williams pedig mindössze kilenc hetes. A lányoknak apukájuk nélkül kell felnőniük. Rhyddion halála ügyében vizsgálatot indítottak, ami kapcsán 2024. április 8-án várható eredmény – írja a Metro.

Objektum doboz

Írta a Magyar Hírlap