Magyar felesége van a holland választások győztesének

A PVV megkettőzte támogatását a legutóbbi, 2021-es választási eredményéhez képest, amely egyértelműen azt jelenti, hogy a migráció és az azzal együtt járó terrorizmus ellen szavaztak a nyugat-európai országban.

Ugyanakkor a győztes politikus felesége is idegen: Márfai Krisztina volt ma­gyar diplomatával Budapesten házasodtak össze 1992-ben – írja a Times Now. Azóta is rendszeresen járnak haza a nő családjához a szabolcsi Nyírparasznyára. Ez a falu az otthona Bunyós Pityunak is, akivel a leendő holland miniszterelnök jó barátságot ápol – erről tanúskodik közösségi oldalára írt korábbi bejegyzése is.

Objektum doboz

Wilders iszlámellenes nézetei miatt rendszeresen kap halálos fenyegetéseket, egyes hírek szerint me­rényletekkel is próbálták eltenni láb alól. Emiatt állandóan változtatni kényszerül lakhelyét, biztonsági okokból nem él együtt feleségével, csak egyszer-kétszer találkoznak hetente. Több mint tíz éve egy csapat biztonsági ember vigyáz rá éjjel-nappal, és minden bizonnyal ezen választási győzelme sem fog változtatni.

Írta a Magyar Hírlap