Börtönőrök tartottak szexorgiákat egy belga börtönben

A szexpartikat munka után tartották, de a börtönben töltött műszakjuk alatt is lefeküdtek egymással – írta a Sudinfo belga hírportálra hivatkozva a Fox News.

A jelentésekben „S”-nek hívott személy állítólag már reggel hatkor jelezte kollégáinak, hogy ha nem szexel, akkor nem tud dolgozni. A börtön egyik vezető tisztviselője állítólag megengedte „S”-nek, hogy a műszakja alatt az irodájában szexeljen a munkatársaival – számolt be a Daily Star.

„S” bátyja állítólag rab volt, akit börtönbüntetésre ítéltek egy meleg férfi meggyilkolásáért.

„Mindennap látogatta, és nagyon barátságos volt a fogvatartottak családjaival a váróteremben, de nagyon arrogáns és gőgös volt a felügyelő őrökkel. Egyévnyi látogatás után hirtelen börtöntiszt lett” mondta egy forrás. Az „S” néven azonosított alkalmazottat azóta áthelyezték, csak a női szárnyban dolgozhat. Az érintett testvére pedig átkerült egy másik börtönbe.

A jacuzzi tulajdonosa egy „P” néven azonosított férfi őr volt. A bulik során a munkatársak állítólag úgy határozták meg, hogy melyik alkalmazottal feküdjenek le, hogy színes karkötőkből húztak egyet-egyet.

A Lantin börtön kevésbé szigorú büntetés-végrehajtási intézmény, amelyben férfiak és nők is vannak. A börtön honlapja szerint ez Belgium legnagyobb ilyen létesítménye – írták.

Tíz alkalmazott ellen vizsgálat indult, amennyiben a vádak beigazolódnak, fegyelmi eljárásra is sor kerülhet – tett hozzá a lap.

Írta a Magyar Hírlap